Welkom op de website van Rising Rose
Logo

Rising Rose - Visagie & Hairstyling


Jong, trendy, talentvol, energiek en vol passie; dát is Rising Rose!

Rising Rose is een jonge onderneming, gespecialiseerd in visagie en hairstyling. Vol energie en passie bent u verzekerd van advies en verzorging van gespecialiseerde professionals. Gekenmerkt door talent, energie en passie komt Rising Rose aan al uw wensen en behoeften op het gebied van visagie en hairstyling tegemoet.

Rising Rose is gespecialiseerd in verschillende takken van sport binnen de visagie en hairstyling. Zij beperkt zich niet alleen tot fotoshoots of reclamespots, maar is vakkundig binnen het gehele werkveld. Reclamedrukwerk, commercials, musicals, televisieproducties, fotoshoots en bedrijfsfeesten, niets is te gek voor het trendy en  energieke Rising Rose.

    

Rosita van Meurs genoot de Vakopleiding Visagie op De School van Mieke Petiet in Amsterdam, waarna ze ook de Masterclass Gruppo Select op dit instituut met succes afrondde. Voordat zij zich in de wereld van visagie en hairstyling stortte, deed zij met haar diploma Allround Kapster ervaring op in een vooraanstaande kapsalon in Bodegraven. In haar drang naar creatieve uitdagingen, werd Rising Rose geboren. Als Visagiste & Hairstyliste is Rosita verantwoordelijk voor de creatieve tak van Rising Rose!

Martin Versteeg heeft als leisure manager ervaring opgedaan met projectmanagement en marketingcommunicatie. Zijn kennis en ervaring past hij toe binnen het energieke Rising Rose.